Grootste aanbod vuurwerk van de regio Gratis parkeren 250 m² showroom

Steek vuurwerk veilig af

Tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep, in de Haarlemmermeer, schittert de vuurwerkboerderij aan de Ijweg 1255. Het is dé plek voor liefhebbers van vuurwerk tijdens de feestdagen.

Wat deze boerderij echt bijzonder maakt, is hun absolute toewijding aan veiligheid met vuurwerk. Bij elke vuurwerkbestelling krijg je een gratis lontje om ervoor te zorgen dat je vuurwerk op een veilige manier kunt ontsteken. Bovendien worden vuurwerkbrillen aangeboden om je ogen te beschermen tegen de vonken en lichtflitsen.

Maar onthoud, veiligheid gaat verder dan dat. Knoei niet met vuurwerk! Lees de gebruiksaanwijzing van tevoren, gebruik een vuurwerkbril, en zorg ervoor dat siervuurwerk altijd stevig en stabiel staat. Steek vuurwerk aan met een aansteeklont en steek nooit vuurwerk uit je hand af. Houd anderen minstens acht meter op afstand en gooi nooit vuurwerk naar mensen en dieren. Denk na en vier de feestdagen met verantwoordelijkheid.

Dus, als je op zoek bent naar spectaculair vuurwerk, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de vuurwerkboerderij tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Hier staat veiligheid voorop, zodat je volop van het vuurwerkspektakel kunt genieten, op een verantwoorde manier.

Koop hier onze artikelen.