De winkel is open Grootste aanbod vuurwerk van de regio Gratis parkeren 250 m² showroom

Andre van Wees - China Red

Koop hier onze artikelen.

Andre van Wees is nauw betrokken bij China Red dit is een inkooporganisatie die voor streng geselecteerde vuurwerkwinkels direct vuurwerk importeert van uit China.

Over China Red

China Red is een inkooporganisatie die voor streng geselecteerde vuurwerkwinkels direct vuurwerk importeert uit China. De producten van China Red zijn door vuurwerkspecialisten in China geselecteerd voor de Nederlandse markt en bij onze winkeliers verkrijgbaar als onderdeel van het reguliere assortiment.

Sinds 2010 hebben wij, samen met de grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, besloten om zelf vuurwerk te importeren uit China. Vuurwerk van een kwalitatief nog hoger niveau. Dit is meer dan geslaagd. Naast een betere kwaliteit kunnen we U dit voor een scherpere prijs aanbieden.

China Red is inmiddels de sensatie voor de liefhebbers van vuurwerk. Top klasse vuurwerk met spectaculaire effecten. Aan de China Red collectie worden jaarlijks nieuwe producten toegevoegd en vernieuwingen geïntroduceerd. Onze collectie bevat prachtige artikelen, variërend van 500 grams cakes en siervuurwerkpakketten tot fonteinen, koppelboxen, compound vuurwerk en mega grote cakes.

Samen met China Red vuurwerk, Vuurwerkexpert Broekhoff, Crown vuurwerk en Vuurwerkland Wolff, Dynasty vuurwerk is Andre van Wees in staat om een prachtig assortiment aan te bieden.

Koop hier onze artikelen.